Keresés


Elérhetőség

Dragon Audio Technology & Restaurator007
Budapest

* * *

Restaurálás, beállítás, értékbecslés, bizományos értékesítés.
restaurator007@gmail.com
* * *

Új termékek, kiegészítők tervezése, gyártása. Készülékek adás- vétele, bizományosi értékesítése. dragonaudio.hu@gmail.com

* * *
Pioneer alkatrészek, kiegészítők, készülékek
rendelése, adása-vétele, bizományosi
értékesítése.
pioneer.new.born@gmail.com

* * *

Sárkány Attila
06 20/30/70 566 8255

Skype: www.restaurator007.com
Facebook: https://www.facebook.com/restauratorOOhet/photos

E-mail: restaurator007@gmail.com . dragonaudio.hu@gmail.com . pioneer.new.born@gmail.com

Rólunk

Tisztelt Látogató , Ön  Sárkány Attila elektronikai restaurátor honlapját látja .  

Szaküzletünk széles kínálatával és szolgáltatásaival várja az érdeklődőket. Számunkra elsődleges fontosságú a minőségi anyagok használata és a korszerű módszerek alkalmazása. Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Így  bármikor fordulhat hozzánk kérdéseivel, hiszen minden vásárló, megrendelő fontos számunkra.

 Sárkány Attila    A kezdet !  1743613_387645401386610_601324107202875911_n.jpg (38044)

Ezzel a készülékkel kezdődött restaurátori vállakozásom pályfutása . 1999-től 2001-ig dolgoztam rajta. 

Melyről hitelt érdemlően a Sztereó Magazin 2001 Július-Augusztusi számában mutatta be kishazánk 

régiség szeretőinek és a világnak, eme remekbe szabott készüléket .  

    Cikk 1.jpg (126728)   Cikk2.jpg (136330) 

 

    

Azért a világnak mert Júliusban  nem kisebb ember mint a Japán Pioneer cég kereskedelmi igazgatója keresett meg e-mailban, 

hogy saját személyében meggyőződjön arról azt amit a kapott fotók alapján nem hitt el. A tisztelt úr közölte velem , hogy ugyan 5 millió darabot gyártottak ebből a készülékből. 

De soha egy kollégájának sem jutott eszébe , hogy az ezüst színűn kívül más színben akár egy darabot is készítsenek . Mint megtudtam 1985 -ben gyártották ebből az utolsót pezsgő arany színben fekete felirattal és az volt az 5 milliomodik és egyben a leg utólsó és az egyetlen más színű. És így 16 évvel a gyártás leállítása után ez a készülék meglepetésként érte , ezért vette a fáradtságot , hogy lássa élőben is . 

A cikk szerzője kedves barátom Sebestyén Pisti magunk közt csak "Zsiráf" utólagosan bevallotta , hogy ez a dolog történelmi jelentőséggel bír és erről tudnia kell a gyártó valamelyik prominens személyének is . Így jutott el hozzám a kereskedelmi igazgató Úr. 

Az óta többen illették a készüléket és a körülötte keringő mende-mondákat jó és rossz kritikával egyaránt ! De mindazon által büszke vagyok erre a munkámra mert kiállta az idők próbáját és már az a tény is büszkeséggel tölt el , hogy ez a készülék volt és ma is  "első a világon feketében" !

Melyet a gyártó igazolt !

És abban pedig teljesen az első , hogy kizárólagosan csak gyári technikákat alkalmaztam . Ettől lett az utolsó műveletig autentikusan kidolgozott .

A Restaurátor007 oldalt ennek kapcsán indítottam be , bár már azóta túl vagyok a 100. restaurált készülékemen amiket különböző megrendelőknek készítettem a megrendelők teljes megelégedésére.

Várjuk önöket is , hozzák el hozzánk öreg üzemképtelen és kedves emlékeket örző készülékeiket , hogy újból életrekeltsük és használatával örömöt szerezzűnk önöknek !    

Üdvözlettel Sárkány Attila